Välj den produkt som passar dig bäst

IDG Jobb – säkrar din tech-kompetens

IDG Jobb erbjuder ett unikt koncept för effektiv och träffsäker rekrytering genom en kombination av marknadsföringstjänster, rekryteringskonsulter, data och ett helt unikt nätverk av sajter.

Styrkan med IDG-nätverket är att ni når både passiva och aktiva kandidater bland våra drygt 600 000 unika it-proffs som besöker oss varje månad.

Kontakta oss

 

Våra tjänster:

Platsannonsering

Publicera din platsannons snabbt och enkelt på jobb.idg.se. 
Annonspaketen nedan kan du boka och administrera själv. 

Kommunikation

Employer branding genom exempelvis native-annonsering.

Låt oss hjälpa er att marknadsföra it-avdelningen eller hela företaget för att bli en ännu mer attraktiv arbetsplats. Med kunskap om vad som attraherar it-proffsen och journalister från it-branschen, bygger vi artiklar som driver trafik till er egen karriärsida. Vi jobbar både med garanti på målgrupp och trafik.

Här är några exempel på artiklar:

Goda talangmöjligheter för Folksams digitala talanger – employer branding för Folksam.

Kronofogden tar täten bland it-avdelningar – employer branding för Kronofogdemyndigheten.

Rekrytering

Tillgång till rekryteringskonsulter – hjälp med search, headhunting, intervjuer och test.

Seniora rekryteringskonsulter som är specialiserade inom Tech – it-specialister, chefer och säljare. I uppdraget ingår framtagande av kravprofil. headhunting, search, platsannonsering, intervjuer, tester och anställningsgaranti.

Data och insikter

Genom att vi följer besökaren genom hela IDG-nätverket, kan vi erbjuda våra annonsörer mer data och insikter om kandidaterna.

IDG-nätverket 

Nätverket når drygt 600 000 unika it-proffs varje månad, både aktiva och passiva kandidater via våra sajter IDG.se, Computer Sweden, TechWorld och CIO Sweden.

 

Kontakta oss

Vi diskuterar gärna fram bästa lösning utifrån era rekryteringsbehov!